Over ons

Businessclub IJsseldelta is er voor alle ondernemers uit Kampen en Omstreken. Uitgangspunt van de businessclub is dat er zakelijke contacten en werkzaamheden onderling ontstaan. De businessclub is een intermediair tussen deze bedrijven.

De doelstelling is tweeledig, namelijk lokaal zakendoen en de sponsoring van de voetbalvereniging Go-Ahead Kampen. Deze combinatie is perfect, want hierbij kan de ondernemer een maximaal netwerk opbouwen en de voetbalclub Go-Ahead Kampen kan hierbij de beste sportieve prestaties neerzetten. Dat Go-Ahead Kampen op een zo hoog mogelijk niveau wil presteren komt overeen met de ondernemersdoelstellingen.

Voor de businessclub is lokaal zakendoen hoofdzaak. De businessclub geeft naast het voetbal veel aan de leden terug. U moet hierbij onder andere denken aan netwerkbijeenkomsten, speeddaten, feestavonden en uitjes en bedrijfsbezoeken. Wanneer u lid bent van de businessclub toont u ook maatschappelijke betrokkenheid en dit past goed in uw beleid van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

Neem contact op

Wilt u meer informatie over Businessclub IJsseldelta? Vul het formulier in of stuur een mail en wij zullen zo spoedig mogelijk contact opnemen.

Contactformulier