Het begint een mooie traditie te worden om met de Businessclub IJsseldelta 2 dagen met een groep sponsoren op reis te gaan. Vorig jaar waren we in Duitsland, maar dit jaar bleven we in Nederland.

Met een club van 35 ondernemers en dús sponsoren van Go-Ahead Kampen scheepten we dinsdagmorgen in op de Summertime, één van de prachtige schepen van de Kamper bruine vloot. We werden ontvangen met koffie en gebak en al snel lieten we Kampen achter ons en togen we naar Amsterdam.

Geweldige plek om te netwerken

Wat een geweldig plek om te netwerken is de Summertime. Zowel op dek, benedendeks en in de aanwezige jacuzzi was er volop ruimte om te elkaar als ondernemer nog beter te leren kennen en te horen waar iedereen bedrijfsmatig mee bezig is. De variatie aan ondernemers was dan ook groot en dat zorgde voor een gezellige atmosfeer aan boord.

Na aankomst in Amsterdam werden eerst de befaamde Amsterdamse bruine kroegen bezocht, waarna we nabij het Leidseplein gingen dineren bij een Argentijns restaurant. De avond was voor een ieder vrij in te vullen en op de boot was het nog lang gezellig.

De volgende morgen volgde de terugreis naar Kampen, maar niet voordat een stevig ontbijt zorgde voor een volle maag.

Binding

Al met al een gezellig en geslaagd sponsorevenement wat zorgt voor binding tussen sponsoren, Businessclub IJsseldelta en Go-Ahead Kampen.

SummertimeIMG_8496 IMG_8492