Mateboer ontwikkelt en bouwt vastgoed voor overheid en bedrijven. Tevens zijn wij deskundig in grootschalige moderniseringsprojecten en/of restauraties. Daarnaast is Mateboer een specialist op het gebied van bodemonderzoek en sanering, voor de particuliere markt, de overheid en bedrijven.

mateboer

Kwaliteit is het sleutelwoord

Onze klant staat centraal, er wordt gedacht vanuit de klant en eindgebruiker. Ons eindproduct voorziet in de behoefte waar de klant naar op zoek is. Kwaliteit is hierbij het sleutelwoord. Deze kwaliteit uit zich in het meer bieden dan het verwachtingsniveau van de klant en/ of eindgebruiker.

Open en transparant.

Er is bij onze klanten in toenemende mate behoefte aan een open en transparant samenwerkingsverband waarin wij onze kennis en expertise inbrengen om complexe vraagstukken op te lossen. Door onze open en transparante houding en manier van werken, ontstaat er een vertrouwensbasis om samen met de klant tot maximale prestaties te komen. Onze projecten worden uitgevoerd in een prettige samenwerking waarbij duurzaamheid, veiligheid en kwaliteit hoog in het vaandel staan.

“Wij zeggen wat we doen en doen wat we zeggen. ”

Kom in contact met Mateboer groep B.V.

Dhr. M. Roosien

038-33 150 20

Mateboer groep B.V.
Ambachtsstraat 27
8263 AJ Kampen

www.mateboer.nl
info@mateboer.nl

De Businessclub waar je met elkaar zaken doet en waarbij je iets teruggeeft aan de maatschappij (MVO ondernemen)

Frans van der Kolk

voorzitter