Businessclub IJsseldelta is 2024 goed begonnen. We hebben tijdens de nieuwjaarsreceptie op vrijdag 12 januari met meer dan 100 aanwezigen waaronder sponsoren, bestuur en selectie teruggeblikt op 2023 en vooruitgekeken naar 2024! Tijdens de traditionele nieuwjaarsreceptie verlengde topsponsor BrugMedia als mediapartner het topsponsorcontract. Daarnaast presenteerde voorzitter Frans van der Kolk met Belpa en Rik Zwart Totaal in Techniek twee nieuwe sponsoren.

Ook zijn de prijswinnaars van de voorspellingen van de eerste seizoenshelft bekend gemaakt en hebben wij heerlijk genoten van een buffet van Blocks Catering.

Topsponsor BrugMedia

Johan van der Kolk van BrugMedia gaf aan verheugd te zijn dat het topsponsorcontract is verlengd en mediapartner blijft van Go-Ahead Kampen.  Van der Kolk: ‘’Veel mensen kennen ons van het weekblad De Brug of van een van onze andere bladen. Maar wat veel mensen niet weten, is dat we ook een marketing- & communicatiebureau hebben waarmee we bedrijven kunnen helpen met marketing en communicatie van A tot Z. Op deze manier helpen we ook Go-Ahead Kampen.’’

Over Belpa en Rik Zwart Totaal in Techniek

Belpa is naast producent en leverancier van transformatoren, voedingen, DC/AC-omvormers, etc. ook uitgegroeid tot een vooraanstaand bedrijf op het gebied van totaaloplossingen binnen het segment “Energievoorziening binnen de Elektrotechniek”.

Rik Zwart Totaal in Techniek is specialist in dakkapellen, installatietechniek en verbouwingen.