Businessclub IJsseldelta is het nieuwe jaar goed begonnen. De sponsoren, bestuursleden en eerste selectie + staf van Go-Ahead Kampen kwamen op vrijdag 6 januari bij elkaar voor de traditionele nieuwjaarsreceptie. Tijdens deze drukbezochte en gezellige netwerkbijeenkomst werden maar liefst 7 nieuwe sponsoren gepresenteerd. Ook stond er een leuke quiz op het programma.

Voorzitter van de businessclub, Frans van der Kolk, opende de nieuwjaarsreceptie. Hij stond stil bij de ontwikkelingen van de afgelopen tijd rondom de (business)club. Zo is er in de afgelopen jaren een hoofdsponsorgroep voor de jeugd en de dames opgericht. Dankzij de steun van de sponsoren zijn er al mooie zaken gerealiseerd. Zo ligt er een pupillenveld (kunstgras) en zijn alle jeugd- en dameselftallen in nieuwe tenues en trainingspakken gestoken. Ook kan de contributie zo laag mogelijk gehouden worden door de steun van alle sponsoren. Wij danken alle leden van Businessclub IJsseldelta!

Nieuwe sponsoren

Sinds de oprichting van Businessclub IJsseldelta in 2012 is de aantrekkingskracht voor het sponsoren van Go-Ahead Kampen flink omhoog gegaan. Dit blijkt ook in de groei van het aantal sponsoren. Sponsoren kunnen elkaar tijdens de gezellige netwerkbijeenkomsten en uitjes in een informele sfeer ontmoeten. Hierdoor kunnen er zakelijke relaties ontstaan en worden versterkt. Op deze manier biedt de businessclub van Go-Ahead meerwaarde aan de sponsoring naast het maatschappelijke belang voor sponsoren. Frans van der Kolk benadrukte in het kader daarvan ook dat het goed was dat de businessclub de afgelopen tijd weer het normale programma kan hanteren na een aantal onzekere jaren. 

Tijdens de nieuwjaarsreceptie werden er 7 nieuwe sponsoren gepresenteerd: 

  • Van Ommen Magazijninrichting
  • Blocks Catering
  • Vermeer Constructies
  • RCE Elektro
  • Hanzeparc
  • Tenderkoers
  • Degave

Welkom bij Businessclub IJsseldelta!

Quiz

Na een heerlijk buffet van de nieuwe sponsor Blocks Catering, stond er een leuke quiz op het programma. De mannen van ‘Zalk je Vermaken’ leidden dit voor een grote groep in goede banen en de sfeer zat er goed in. De kennis van de gemengde groepjes van sponsoren, bestuursleden en spelers/staf van het 1e elftal werd op de proef gesteld. Niet alleen voetbalvragen kwamen aan bod, ook kwamen er algemene sportvragen langs en moesten artiestennamen en titels van populaire liedjes worden geraden. Er werd gezellig meegezongen in het sponsorhome. Uiteindelijk stonden Harjan van de Kamp en André Meijberg in de finale. Laatstgenoemde wist deze finale te winnen. Het was een zeer geslaagde avond voor Businessclub IJsseldelta!

De foto’s zijn gemaakt door Herman IJssel van BWPhoto