Een positieve terug- en vooruitblik. Frans van der Kolk, voorzitter van Businessclub IJsseldelta, en Theo Rietkerk, voorzitter van Go-Ahead Kampen, trapten hiermee de druk bezochte nieuwjaarsreceptie van Businessclub IJsseldelta af. Tijdens de nieuwjaarsreceptie van vrijdag 8 januari werden er daarnaast twee nieuwe contracten getekend en verlengden twee sponsoren het sponsorcontract.

Positieve terug- en vooruitblik

Het jaar 2015 kende meerdere hoogtepunten. Op sportief gebied sloot het eerste elftal van Go-Ahead Kampen het jaar af als herbstmeister. Assistent trainer Edwin Starke blikte terug op de eerste seizoenshelft en keek vooruit naar de tweede seizoenshelft. Volgens Starke zijn de goede prestaties mede te danken aan de uitstekende sfeer die er binnen het team en de gehele vereniging heerst. Het zou mooi zijn als Go-Ahead Kampen deze prestaties in de tweede seizoenshelft kan doorzetten!
Ook op maatschappelijk en zakelijk gebied werden goede stappen gezet. Het nieuwe trapveldje, dat mede dankzij de hulp van een aantal sponsoren werd aangelegd voor de jeugd, is een groot succes. Daarnaast wordt er gewerkt aan een nieuw terras voor de kantine, waarvoor de Supportersvereniging deze avond een mooie verloting. Verder verwelkomde Businessclub IJsseldelta in 2015 12 nieuwe leden en staan er ook in het nieuwe jaar weer diverse leuke en interessante activiteiten op het programma. Dankzij deze ontwikkelingen werd er door Frans van der Kolk en Theo Rietkerk met veel positiviteit vooruitgekeken op het jaar 2016.

Nieuwe sponsorcontracten

Tijdens de nieuwjaarsreceptie werden er twee nieuwe sponsoren gepresenteerd: AVXL en Zonnegilde. Green Organics verlengde daarnaast, onder toeziend oog van een grote en zeer betrokken achterban, het topsponsorcontract. Ook werd het sponsorcontract van Verrassend Culinair/Van Marle tijdens deze avond geupgraded. Hierna kon er onder het genot van een heerlijk buffet in een informele en gezellige sfeer worden genetwerkt. Kortom: een geslaagde nieuwjaarsreceptie voor Businessclub IJsseldelta.

Hieronder vindt u een aantal mooie foto’s van de avond, gemaakt door Herman IJssel van BWPhoto.
Businessclub IJsseldelta

Businessclub IJsseldelta

Businessclub IJsseldelta

Businessclub IJsseldelta

Businessclub IJsseldelta

Businessclub IJsseldelta

Businessclub IJsseldelta

Businessclub IJsseldelta