Businessclub IJsseldelta, de businessclub van Go-Ahead Kampen, heeft Array1 gepresenteerd als nieuwe topsponsor. Dit gebeurde tijdens de jaarlijkse kick-off netwerkbijeenkomst, die dit jaar op vrijdag 22 september op het programma stond.

Ook All in Floors, Kwalitaria, Infracom, VHM Accountants, De Kamper Slijter en Vertools hebben zich als sponsor aan de club verbonden. Zij tekenden tijdens deze avond ook hun sponsorovereenkomst, waardoor zij ook lid zijn geworden van Businessclub IJsseldelta.

Over Array1

Array1 is een flexibel softwarebedrijf met een sterke focus op het optimaliseren van bedrijfsprocessen voor haar klanten. Het team van deskundigen voorziet in strategisch advies en levert directe resultaten. Array1 bouwt klantrelaties op basis van vertrouwen, kwaliteit, transparantie en resultaatgerichtheid. Namens Array1 tekende eigenaar Fate Basit de sponsorovereenkomst. Hij gaf aan zich graag te verbinden aan de Businessclub IJsseldelta, waar door middel van gezellige netwerkbijeenkomsten mooie samenwerkingen ontstaan.

Go-Ahead Kampen dankt alle huidige en nieuwe sponsoren voor hun bijdrage aan de groei en ontwikkeling van de club.

De foto’s zijn gemaakt door Herman IJssel van BWPhoto.