Uitvaartverzorging De Eenvoud heeft zich als subsponsor verbonden aan Go-Ahead Kampen. Het Kamper bedrijf treedt daarmee ook toe tot Businessclub IJsseldelta, de businessclub van Go-Ahead Kampen.

Volgens Christiaan Hölsken van Uitvaartverzorging De Eenvoud past de sponsoring bij Go-Ahead Kampen goed bij de maatschappelijke betrokkenheid van De Eenvoud. ”Als uitvaartverzorger staan wij midden in de maatschappij en helpen wij mensen in moeilijke tijden.”

Over Uitvaartverzorging De Eenvoud

Uitvaartverzorging De Eenvoud is actief sinds 2016 en verzorgt inmiddels uitvaarten door heel het land. En dat is niet voor niets. Eigenaar Christiaan Hölsken staat voor hoogwaardige service en dienstverlening. Persoonlijke benadering is nauw verbonden aan Uitvaartverzorging De Eenvoud. “Er is elke dag een contactmoment met de familie en we benaderen elk persoon als uniek. Er is volop ruimte om de persoonlijke wensen te bespreken. Wij dragen ideeën aan, maar de familie bepaalt wat er gebeurt”, aldus Hölsken.

De Eenvoud denkt graag mee. Zo kiezen steeds meer mensen er voor om de condoleance in een mooie omgeving te houden, zoals bijvoorbeeld een partycentrum of een natuurlijke omgeving. “We proberen sturing te geven aan de wensen. Alles is mogelijk binnen het redelijke”, aldus Hölsken. De Eenvoud werkt met de beste materialen en mensen. Onlangs is een contract afgesloten met Rouwservice Nederland, zodat de klanten nog beter worden bediend.

Een kwalitatief hoogwaardige uitvaart hoeft bovendien niet duur te zijn. De Eenvoud kan al een uitvaart neerzetten voor 3.750 euro. En dit gaat zeker niet ten koste van de dienstverlening. De Eenvoud rekent een eerlijk tarief. “En daarvoor krijgen onze klanten zeker niet minder. De kwaliteit van onze dienstverlening is minstens net zo goed en in mijn ogen beter dan sommige collegadienstverleners die soms het dubbele vragen in vergelijking met onze tarieven. Ik ben eerlijk over kosten. Alles is terug te vinden op onze site”, besluit Hölsken.

Uitvaartverzorging De Eenvoud
Leeghwaterstraat 1a Kampen
Tel: (038) 202 23 61 of (06) 418 280 12
E-mail: info@uitvaartverzorgingdeeenvoud.nl
Internet: www.uitvaartverzorgingdeeenvoud.nl