Uitgekookt

UITGEKOOKT.nl :De liefde voor het vak en de passie voor lekker eten zit ons al sinds 1830 in het bloed en maakt dat we onze dienstverlening in de afgelopen jaren steeds verder hebben uitgebreid. Van een winkel met verse traiteur artikelen naast het AGF assortiment naar een full-service catering bedrijf en sinds ruim acht jaar een zeer succesvolle verse maaltijdservice.Uitgekookt

We gaan ons ook richten op een jongere nieuwe doelgroep met daarbij behorende bezorgmomenten. Onze oude naam dekt niet langer de lading van het geen we gaan doen. UITGEKOOKT.nl staat voor zorgeloos genieten van vers en gezond eten, of dit nu een maaltijd, bbq of catering is.

Bespaar tijd en moeite met onze verse maaltijden, feestlijke catering en heerlijke BBQ

Uitgekookt (voorheen Van Marle), maakt van iedere gelegenheid een culinair succes! Wij staan voor vers, puur en lekker eten, met passie bereid. Laat u door ons in de watten leggen, en geniet van onze verse producten in de prijswinnende winkel, onze verrassend complete partycatering en smakelijke maaltijdservice.

Complete catering voor uw feest of zakelijk evenement

De catering van UITGEKOOKT (voorheen Van Marle) is al jaren een begrip! Kies voor het gemak van alles onder een dak. Van hapjes & tapas tot live cooking met een kok aan huis inclusief bediening en verhuur. We onderscheiden ons met ons brede en smakelijke assortiment, en dat voor een schappelijke prijs. Laat u en uw gasten zich culinair verwennen, wij zorgen voor een onvergetelijk feest!

Kom in contact met “Uitgekookt”

Johan van Marle
038-7600057

Uitgekookt
Spoorstraat 45
8271 RG IJsselmuiden

uitgekookt.nl
info@uitgekookt.nl

facebook