Mookus Fysiotherapie en Citta Nova waarderen inzet jeugd met sponsoring

Als blijk van waardering voor de inzet en het enthousiasme in de jeugdelftallen van Go-Ahead Kampen hebben Mookus Fysiotherapie en het bureau voor planontwikkeling Citta Nova besloten te investeren in het nieuwe jeugdbeleid van Go-Ahead Kampen. Beide bedrijven hebben een meerjarig sponsorcontract getekend.

Mookus Fysiotherapie verbindt zich aan B4. Citta Nova ziet de bedrijfsnaam terug op de voetbalshirts van de voetballertjes in E6. Zij zijn de eerste sponsors met een contract volgens de nieuwe uitgangspunten die zijn vastgelegd in de Koersnota van Go-Ahead Kampen, die eerder deze maand is vastgesteld. Daarin staat onder meer dat de voetbalclub meer aandacht wil geven aan de eigen jeugdopleiding. Dit betreft zowel de lagere elftallen als de prestatieteams.

Fysiotherapeut Patrick Mookus: “Ik zie zoveel saamhorigheid, teamgeest en inzet. Dat wil ik graag waarderen.” En Gertjan Reil van Citta Nova: “Het is leuk dat het eerste elftal in de eerste klasse speelt, maar ik ben ook trots op wat er in de jeugdafdeling gebeurt. Dat is voor ons de belangrijkste reden om te sponsoren.”

Volgens jeugdvoorzitter Jan Sleurink past het nieuwe sponsorbeleid in een verdere professionalisering van de voetbalorganisatie binnen Go-Ahead Kampen. “We hopen dat we op termijn voor alle jeugdteams een sponsor hebben.”

Jeugdsponsor Mookus

Fysiotherapeut Patrick Mookus ondertekent samen met voorzitter Theo Rietkerk van Go-Ahead Kampen een sponsorcontract voor B4

Jeugdsponsor Citta Nova

Gertjan Reil tekent namens Citta Nova een contract voor sponsoring van E6