Het was een ware co-creatie tussen Businessclub IJsseldelta en Van Dijk Bikes; de organisatie van Rintje Ritsma als spreker voor de Businessclub IJsseldelta op de locatie bij Van Dijk Bikes.

Voorafgaand aan Rintje Ritsma, vertelde Michel van Dijk ons op inspirerende wijze het verhaal van de ontwikkeling van zijn bedrijf. Rintje nam ons in zijn verhaal mee in zijn imposante schaatscarrière die hem onder meer vier wereldtitels allround, 2 zilveren en 3 bronzen medailles opleverde. En dat terwijl Rintje vroeger niet de meest getalenteerde schaatser van zijn lichting was. Zijn geheim was dat Rintje kon pieken op het juiste moment. Soms had hij zich niet eens gekwalificeerd , maar stond hij op de reservelijst van een toernooi en door een gelukje mocht hij alsnog meedoen en reed hij zich in de prijzen.

Rintje was ook de eerste Nederlandse schaatser die uit de kernploeg stapte en commercieel ging. Mooie verhalen over deze “Sanex-periode” waren onder meer de fotoshoots, waarin hij poedelnaakt op de set stond. Al met al prachtige verhalen waarin hij de aanwezige ondernemers van het begin tot het eind wist te boeien.
Na de inleiding was er nog een spetterende afterparty die tot in de kleine uurtjes voortduurde, waarbij de catering van Uitgekookt weer meer dan prima voor elkaar was.

Al met al weer een mooie avond, waar sport, verbinding en lokaal zakendoen prachtig gecombineerd werden.

De foto’s zijn gemaakt door BWPhoto.