Oosta Personele Dienstverlening B.V.

Oosta Personele Dienstverlening B.V. is een Kamper bedrijf dat sinds de oprichting in april 2008 gestructureerd en bedachtzaam uitgegroeid is tot een betrouwbare partner in de personele dienstverlening. Uit verschillende sectoren hebben opdrachtgevers zich tot ons gewend als het gaat om het inlenen van medewerkers. Doordat de medewerkers van Oosta Personele Dienstverlening B.V. jarenlange ervaring bezitten in zowel de uitzendbranche als de dienstverlening, kennen wij de klappen van de zweep en weten wij dus exact welke competenties onze medewerkers moeten bezitten om tot een goed resultaat te komen samen met de opdrachtgever.

oosta

Speerpunten
Enkele speerpunten in de opstartfase waren, de stratenmakers, bouwpersoneel en medewerkers voor de transportbranche. Nu kunnen wij spreken van een uitgebreid bestand van medewerkers van alle niveau`s. Wij hebben zowel administratiefpersoneel als productiemedewerkers, van HTS niveau tot LWOO, voor iedereen doen wij ons uiterste best om een passende baan te vinden.

Samen met de opdrachtgever
Samen met de opdrachtgever maken wij een duidelijke functieomschrijving, en aan de hand van deze omschrijving zoeken wij meerdere kandidaten uit ons bestand waaruit de opdrachtgever dan een keuze kan maken. Door individueel gesprekken te voeren met de kandidaten kunnen wij bepalen welke kandidaten geschikt zijn. Nu is het alleen nog aan de opdrachtgever de taak om aan de hand van de cv`s te bepalen welke kandidaat hij het meest geschikt acht om de openstaande vacature te vervullen. Ook kan er een gesprek plaatsvinden tussen de opdrachtgever en onze kandidaat.

Kom in contact met “Oosta Personele Dienstverlening B.V.”

dhr. W.Stalknecht
038-711 33 28

Oosta Personele Dienstverlening
Veldoven 17
8271 RT IJsselmuiden

Bezoekadres: Per 1 maart 2018
Industrieweg 5 U
8262 BM Kampen

www.oosta.nl
info@oosta.nl

facebook twitter