Heutink en Heij

Cor Heutink en Gert Heij kennen elkaar van de de Nederlandse Verzekerings Groep, die ze samen aan het einde van de 20e eeuw bezochten. Daarna werden ze zwagers van elkaar en begonnen ze een eigen bedrijf. Eerst bedienden ze de Genemuider markt voor het bedrijf Willemsen uit Veenendaal. Later konden ze dat bedrijf overnemen en ontstond in Genemuiden Heutink en Heij Financieel Adviseurs. Een zolderkamer werd een pand aan de Schering en nu een karakteristiek pand aan de Genemuider binnenhaven.

Heutink en Heij

Heutink & Heij groeide in een decennium uit tot een belangrijke speler op de regionale financiële markt. Transparantie, onafhankelijkheid en een uitgebreid netwerk zijn de succesfactoren. In 2012 kozen de eigenaren voor een intense samenwerking met Bonthuis & Timmerman. Dat is een bedrijf met zeer veel kennis van en ervaring met de lokale markt. Beide bedrijven bundelden hun kennis over hypotheken en verzekeringen, zodat particuliere klanten voor al hun financiële vraagstukken bij hen terecht kunnen. Bovendien ondersteunen de partners het bedrijfsleven in Genemuiden en omgeving.

Dat doen ze sinds de zomer van 2013 vanuit het pand aan de Westerbrugstraat. Ook Credion Genemuiden van Evert Winter is daarin gevestigd. Dat is een expert in bedrijfsfinanciering

Kom in contact met “Heutink en Heij”

dhr. Cor Heutink en dhr. Gert Heij
038 376 83 80

Accomad Bouwmanagement
Westerbrugstraat 2
8281 BD Genemuiden

www.heutinkenheij.nl
info@heutinkenheij.nl

facebook twitter