Zaterdag 24 mei 2014 zal in het teken staan van de eerste editie van het seniorentoernooi van Go-Ahead Kampen. Gezelligheid en sportiviteit zijn de basis van het seniorentoernooi, waaraan het derde tot en met het tiende elftal van Go-Ahead Kampen zullen deelnemen. Op deze manier wordt de onderlinge verbondenheid binnen de vereniging verder gestimuleerd.

De seniorenelftallen worden verdeeld over twee poules van vier teams. Vervolgens zal in de kruisfinales duidelijk worden welke teams de finalewedstrijd zullen spelen. Tussen de wedstrijden zal er een penalty shootout worden gehouden. De dag zal worden afgesloten met een barbecue.

Gezonde ambities
De toernooicommissie heeft met het bestuur van Go-Ahead Kampen de ambitie uitgesproken om het toernooi in de komende jaren te laten groeien met teams uit de regio. In 2015 is de verwachting dat het deelnemersveld wordt uitgebreid van 8 naar 16 teams uit de regio Kampen. De regionale uitbreiding zal bijdragen aan de versterking van het imago van de gezelligste en sportiefste club van Kampen.

Sponsor worden?
Go-Ahead Kampen is nog op zoek naar enkele sponsoren die een bijdrage willen leveren in de (jaarlijkse realisatie) van dit toernooi. Voor deze sponsoring zijn verschillende sponsorpakketten ontwikkeld. Zo kan een bedrijf met een hoofdsponsorpakket de bedrijfsnaam aan het toernooi verbinden, kan een bedrijf de naamgever worden van de penalty shootout en kunnen bedrijven een team sponsoren. Neem voor meer informatie over deze sponsoring contact op met Roel Bolt via roel.bolt@planet.nl.