De topsponsorgroep van Go-Ahead Kampen is uitgebreid. Tijdens de netwerkbijeenkomst van Businessclub IJsseldelta op vrijdag 11 maart werd Droomvloer gepresenteerd als nieuwe topsponsor. Na VDK Groep, WEEVER, Mateboer, Green Organics, Oliehandel Vermeulen, BJG Groep, Heutink & Heij en BrugMedia is Droomvloer de negende topsponsor van Go-Ahead Kampen.

Naast vloerenspecialist Droomvloer tekenden Wensink, Van Keulen Dakwerken, Dickhof en Saled Ledverlichting een sponsorcontract.

Even voorstellen
Droomvloer is een initiatief van twee ondernemers die reeds sinds 1998 actief zijn in de vloerenbranche. Droomvloer is specialist in pvc vloeren en laminaat, welke zowel online (www.droomvloer.nl) als in de winkel in Hoogeveen voor de beste prijs-kwaliteitverhouding te vinden zijn.

Wensink is een van de grotere dealerbedrijven van Citroën, DS, Ford, FUSO, Kia, Mercedes-Benz en/of smart in Nederland met diverse vestigingen in de provincies Groningen, Friesland, Drenthe, Flevoland, Overijssel en Gelderland.

Van Keulen Dakwerken heeft al meer dan 35 jaar ervaring in het dakwerk. Voor het laten maken van een nieuw dak of het oplossen van problemen met een bestaand dak is Van Keulen Dakwerken de specialist.

Autoschade Dickhof is een erkend schadehersteller van alle automerken. Dickhof Bedrijfswagen Inbouw tovert bedrijfsbussen om tot een bedrijfsbus met een super efficiënte inrichting. Dickhof Autoverhuur en Shortlease stelt u in staat om op een voordelige en flexibele wijze in al uw (tijdelijke) mobiliteitsbehoeften te voorzien, zonder administratieve rompslomp en knellende langlopende leasecontracten.

Saled is leverancier in hoogwaardige LED verlichting en partner in duurzaamheid en kwaliteit. De door Saled geleverde gecertificeerde LED verlichting is 99,9% recyclebaar, geeft ruim 50% minder CO2 uitstoot en bespaart minstens 50% energie.

Leuke netwerkbijeenkomst
De netwerkbijeenkomst van Businessclub IJsseldelta op vrijdag 11 maart was oorspronkelijk ook bedoeld om vooruit te blikken op de derby tegen KHC op zaterdag 12 maart. Ondanks het niet doorgaan van de derby, besloot het bestuur van de businessclub van Go-Ahead Kampen om de netwerkbijeenkomst wel door te laten gaan. Tijdens de avond werd wel duidelijk dat dit een goede beslissing was. Een grote groep sponsoren kwam naar het sponsorhome om in een informele sfeer te netwerken en samen met de selectie, staf en bestuur werden de voorspellingen voor de tweede seizoenshelft  gedaan. In combinatie met het goede buffet en de presentatie van de nieuwe sponsoren was het een geslaagde avond voor Businessclub IJsseldelta!