B&W Installatietechniek

Vidar Last en Jeffry Beks kunnen beide bogen op zo’n vijftien jaar ervaring in het installeren en monteren van verwarmingsinstallaties. Van vloerverwarming, cv-ketels en radiatoren tot convectors, designradiatoren en zonnecollectoren; het is allemaal terug te vinden op de eigen, uitgebreide ‘CV’ van B&W Installatietechniek.

B&W

Rehau

Als vast montageteam van het gerenommeerde en innovatieve REHAU zijn de medewerkers van B&W Installatietechniek altijd volledig up-to-date wat de laatste ontwikkelingen op installatiegebied betreft. REHAU Unlimited Polymer Solutions is internationaal toonaangevend producent met op polymeren gebaseerde oplossingen voor bouw, automotive en industrie. Met wereldwijd 15.000 werknemers in 170 vestigingen is REHAU één van de belangrijkste marktleiders. Innovatief en energiebesparend is het vloerverwarmingssysteem van REHAU dat in Nederland onder andere door het team van B&W Installatietechniek wordt geïnstalleerd.

Overal in thuis

Naast REHAU, is het team van B&W Installatietechniek ook vertrouwd met tal van andere verwarmingssystemen zoals Comap, TC, Radson, VSH en Gabotherm. Hoewel sterk in Business-to-business, is B&W Installatietechniek ook voor kleinschalige en particuliere projecten een betrouwbare partner.

Kom in contact met “B&W Installatietechniek”

Dhr. V. Last
038-750 27 48

B&W Installatietechniek
Eckertstraat 10b
8263 CB Kampen

www.bwinstallatietechniek.nl/
vidar@bwinstallatietechniek.nl