Businessclub IJsseldelta presenteert twee nieuwe topsponsoren op geslaagde nieuwjaarsreceptie

Vrijdag 9 januari stond de nieuwjaarsreceptie van Businessclub IJsseldelta op het programma. Het werd een geslaagde middag en avond, waarbij een grote groep ondernemers en de eerste selectie van Go-Ahead Kampen aanwezig waren. Zij konden elkaar in een gezellige, informele sfeer ontmoeten. De presentatie van twee nieuwe topsponsoren gaf de nieuwjaarsreceptie een extra speciaal tintje.

Frans van der Kolk, voorzitter van Businessclub IJsseldelta, presenteerde met trots Heutink en Heij Hyptoheken en Verzekeringen en Mateboer Groep B.V. als nieuwe topsponsoren. Zij zijn per direct toegetreden tot de topsponsorgroep van Go-Ahead Kampen en Businessclub IJsseldelta.

Ondernemen combineren met gezelligheid
Cor Heutink en Gert Heij van Heutink en Heij zien veel mooie kansen in de sponsoring. ”Go-Ahead Kampen is een gevestigde naam in de regio, met een prachtige Businessclub met prima business to business mogelijkheden. Daarnaast is het een gezellige club met ondernemersgeest. Dat spreekt ons erg aan.” Roel Mateboer van Mateboer Groep B.V. is ook zeer content met de vernieuwde samenwerking. ”Mateboer is zowel op bestuurlijk, voetbaltechnisch en op het gebied van sponsoring altijd betrokken geweest bij Go-Ahead Kampen. De afgelopen jaren waren wij stersponsor van Go-Ahead Kampen. Het topsponsorschap geeft aan dat de relatie tussen Mateboer en Go-Ahead Kampen erg belangrijk is voor mij, onze familie en het bedrijf.”

Grote tevredenheid bij alle partijen
Businessclub IJsseldelta is zeer tevreden met de komst van de nieuwe topsponsoren. ”Naast de nieuwe topsponsoren hebben nog acht bedrijven zich aangesloten bij Businessclub IJsseldelta. Bouw- en Adviesburo Smit, Het Uitzendbureau, ING Bank, Marion Reizen, Mediaconnexion, Van Dijk Bikes, Mookus Fysiotherapie en Schemmekes Facilitaire Dienstverlening tekenden in het afgelopen jaar een sponsorcontract. De ondernemers geven aan dat zij het gezellig vinden bij Go-Ahead Kampen en mooie kansen zien bij Businessclub IJsseldelta. Daar kunnen we trots op zijn.”, aldus voorzitter Frans van der Kolk.

De foto’s zijn gemaakt door Herman IJssel van BWPhoto.

_Y1L8630

_Y1L8628

_Y1L8625

_Y1L8624

_Y1L8610

_Y1L8600

_Y1L8577

_Y1L8573

_Y1L8570

_Y1L8562

_Y1L8560

_Y1L8554

_Y1L8549

_Y1L8527