Vrijdag 21 september stond de kick-off van het seizoen 2018-2019 op het programma voor Businessclub IJsseldelta. Tijdens de drukbezochte netwerkbijeenkomst werden er diverse nieuwe sponsoren gepresenteerd door de businessclub van Go-Ahead Kampen.

Culion, Slagerij van Guilik, Socium Verzekeringen, CittaNova, ITC Natural Luxury Flooring, Van Dijk Groothandel/Campenaer Koffie, Eurofoodgroup, Van Dijk Transport en IJsselglas werden door Frans van der Kolk en Theo Rietkerk gepresenteerd als de nieuwe contractsponsoren van Go-Ahead Kampen. Zij sloten zich daarmee aan bij Businessclub IJsseldelta. Daarnaast tekenden Schildersbedrijf Ricardo van der Weerd en B&S Media Internetmarketing een nieuw sponsorcontract.

Inspirerend verhaal van topsponsor

Voordat de nieuwe sponsoren werden gepresenteerd, vertelde topsponsor Bart-Jan Gardebroek zijn inspirerende verhaal over de BJG Groep en het werk dat zij zowel in Nederland als in India succesvol doen. Mooi om te zien dat een Kamper ondernemer internationaal zaken doet en daarnaast ook oog heeft voor het maatschappelijke plaatje in India door de Stichting Sampark te steunen.

Naast dit inspirerende verhaal vertelde de nieuwe trainer Marco Roelofsen over de amibities en tactiek van het eerste elftal van Go-Ahead Kampen. Vervolgens werd er genoten van een heerlijk buffet. Ook konden de sponsoren in gemengde groepjes van spelers, technische staf, sponsoren en bestuursleden de wedstrijden van de eerste seizoenshelft voorspellen. Al met al een zeer geslaagde kick-off van het nieuwe seizoen voor Businessclub IJsseldelta!