Vrijdag 1 december heeft Businessclub IJsseldelta met een grote groep ondernemers een bezoek gebracht aan PEC Zwolle. Naast het bekijken van de wedstrijd PEC Zwolle – FC Utrecht, was er een leuk programma opgezet in samenwerking met de Eredivisie club.

Om half 4 verzamelden 55 ondernemers zich bij Sportpark Middenwetering. Met een bus van Marion Reizen werd er vervolgens koers gezet naar het stadion in de hoofdstad van Overijssel. Daar aangekomen vertelde commercieel directeur Joost Broerse over zijn loopbaan, hoe hij commercieel directeur is geworden en wat de plannen zijn van de club. Vervolgens werden de ondernemers rondgeleid door het MAC3Park Stadion.

Na een goed buffet vertelde hoofd jeugdopleiding Bert Ebbens wat de strategie was van PEC Zwolle in de wedstrijd tegen FC Utrecht, die om 8 uur op het programma stond. De wedstrijd kon uitstekend worden bekeken vanaf mooie plekken op de hoofdtribune. De eerste helft was voor FC Utrecht, de tweede helft voor PEC Zwolle. Hierdoor eindigde de wedstrijd in een verdiend gelijkspel (1-1). Na de wedstrijd was het nog lang gezellig in het sponsorhome van PEC Zwolle.