Zo’n 45 leden van de Businessclub IJsseldelta, van Go-Ahead Kampen, vertrokken maandagochtend voor een trip van 2 nachten naar Berlijn. Met als hoofdactiviteit het bezoeken van de voetbalwedstrijd van het Nederlands elftal afgelopen dinsdag tegen Oostenrijk.

Gedurende het hele jaar worden er voor de sponsoren activiteiten georganiseerd met als hoogtepunt dit jaar de trip naar Berlijn. Na een lange busreis op de maandag en een prima avondprogramma was dinsdag het hoogtepunt van deze trip. Na een stadswandeling met een gids ging de bus naar de oranje fan-zone. Alle deelnemers aan deze trip waren voorzien van een goody bag met oranje artikelen waaronder een eigen oranje shirt. Om vanuit daar mee te lopen in “The walk to the stadium”.

Een bijna 4 kilometer lange wandeling met alleen maar oranje supporters, naar het stadion. “Het is fantastisch om dit zo met zo’n mooie groep sponsoren samen mee te maken. De sfeer, de voetbal en het informele karakter sluiten perfect aan bij het uitgangspunt van onze Business club. Wanneer je zo drie dagen met elkaar optrekt ontstaan er mooie zakelijke contacten en een mooi netwerk voor onze sponsoren. De beschikbare middelen door onze sponsoren investeren wij in onze sportieve doelstellingen. Zo heb je een win-win situatie voor iedereen. De wedstrijd was dan misschien wat minder, maar het was volop genieten”, aldus de voorzitter van de business club Frans van der Kolk.