Brouwer Horecagroothandel

Horecagroothandel Brouwer, gevestigd in Kampen, is leverancier van het assortiment voor horeca en grootverbruik in de meest ruime zin van het woord. Zo leveren wij aan restaurants en eetcafés maar ook aan bedrijfskantines. Daarnaast zijn wij bij uitstek de leverancier voor cafetaria’s en snackbars verzorgen wij de leverantie aan diverse scholen, sportkantines, dorpshuizen en gemeenschapscentra, kortom: voor ieder bedrijf of bedrijfstype hebben wij iets te bieden!

brouwer

De honderden klanten in de regio – van Veluwe tot Flevopolder, van Zwolle tot de kop van Overijssel – kunnen rekenen op hun vaste chauffeur op wekelijks vaste bezorgdagen, die vaste routes rijdt. Wij hechten er aan, en weten dat de klant het belangrijk vindt, dat niet iedere week een nieuw gezicht aan de deur komt.

Wij durven te zeggen dat we het beter en anders doen. Anders is onze persoonlijke benadering en onze betrouwbaarheid en het razendsnel inspelen en afhandelen van vragen van onze afnemers. Beter is onze flexibiliteit in levering en ons meedenkvermogen.
Met een team van circa twintig toegewijde medewerkers kunnen wij u deze zekerheden bieden.

Kom in contact met “Brouwer Horecagroothandel”

dhr. J. Klappe
038-33 160 60

Brouwer Horecagroothandel
Dieselstraat 10
8263 AE Kampen

www.brouwerhoreca.nl
jos@brouwer-horeca.nl