Zonnegilde BV is dé specialist op het gebied van het adviseren en gesubsidieerd realiseren van zonnepanelen-projecten voor de zakelijke eindgebruikers, (semi)overheid, aannemers en particulieren.

Zonnegilde

Wij werken uitsluitend voor klanten die duurzaamheid in hun werkomgeving / leefruimte serieus nemen en op zoek zijn naar een kwalitatief, hoogstaand en passend antwoord.

Door onze specifieke expertise werken wij met de meest actuele technologie en producten waardoor u verzekerd bent van duurzame en slimme oplossingen. U ervaart een persoonlijke benadering en wordt aangenaam verrast op aanpak, advies, uitvoering en nazorg. Hiervoor werken wij nauw samen met professionele partners onder onze regie.

Wij streven hiermee naar een langdurig partnership met onze klanten, medewerkers en leveranciers. Bij ons werken dan ook uitsluitend klantgedreven en gecertificeerde professionals die gaan voor het beste resultaat. Het nemen van eigen verantwoordelijkheid en op zoek gaan naar continue verbetering is voor hen vanzelfsprekend.

SEI erkend installateur
Zonnegilde is in het bezit van de SEI erkenning voor zonnestroom. Dit OTIB/ISSO certificaat geldt voor het ontwerpen, installeren en bouwkundig monteren van zonnestroomsystemen.

Kom in contact met Zonnegilde

Dhr. Gerard de Ruiter

038-7730070

Zonnegilde
Betonstraat 9
8263 BL Kampen

www.zonnegilde.nl
g.deruiter@zonnegilde.nl

De Businessclub waar je met elkaar zaken doet en waarbij je iets teruggeeft aan de maatschappij (MVO ondernemen)

Frans van der Kolk

voorzitter