Technisch bureau Wesko b.v. is een onafhankelijk installateur voor de koude- en klimaattechniek. U bent bij ons in goede handen voor tal van moderne en professionele oplossingen op het gebied van koel- en vriescellen, koudetechniek, klimaattechniek, airconditioning en besturings- en elektrotechniek.

Wesko profileert zich als een plezierige en betrouwbare partner –ook in een bouwteam constructie- die staat voor efficiëntie en kwaliteit. Wij denken graag mee in het optimaliseren en uitvoeren van uw investeringen in techniek. Al meer dan 40 jaar zorgt Wesko er voor dat koeltechnische installaties en koelprocessen goed functioneren en dat blijven doen.

Wesko realiseert de benodigde activiteiten in eigen beheer als het gaat om geconditioneerde ruimten, koel- en klimaatinstallaties en geïsoleerde bewaarruimten. Als erkend NVKL installateur verzorgen wij het gehele traject van ontwerp, realisatie tot en met keuring en oplevering van de diverse koudetechnische systemen. Onafhankelijk en doelgericht advies, maatwerk, hoogwaardige kwaliteit en duidelijke garanties zijn bij ons maatgevend.

Kom in contact met Wesko

Dhr. F. van der Kolk

038-3314318

Technisch Bureau Wesko
Spoordwarsstraat 12
8271 RD IJsselmuiden

www.wesko.nl
f.vdkolk@vdkinstallatiegroep.nl

De Businessclub waar je met elkaar zaken doet en waarbij je iets teruggeeft aan de maatschappij (MVO ondernemen)

Frans van der Kolk

voorzitter