Van Dijk Bikes is DE fietsenzaak van Kampen. In april 2005 hebben wij de deuren van het pand aan de Broederweg 7 in Kampen voor het eerst geopend. Begin 2011 zijn we verhuisd naar IJsseldijk 37. Vol ambitie en energie hebben wij onze ideeën langzamerhand tot werkelijkheid kunnen maken.

Wij verkopen alle soorten fietsen; dames, heren, kinder, beachcruiser, sportfiets, hybride, vouwfiets, bakfiets en driewieler. Ook in de door ons te leveren merken zullen wij u niet teleurstellen; Viva, Gazelle, Sparta, Terra, Cortina, Trek, Bikkel, Koga Miyata, Johnny Loco, Electra, Montego, Big Feet wat u maar kunt bedenken wij hebben het of kunnen het voor u bestellen. En als u dat wilt ruilen we uw oude fiets in. Bij ons krijgt u een goede inruilprijs. Ook voor een tas, mand, fietsbel, zadel, ventiel of fietsband etc. kunt u bij ons terecht. U kunt de onderdelen zelf monteren of wij doen het voor u in onze eigen professionele werkplaats. Uiteraard kun u daar ook voor uw reparaties of onderhoudsbeurt terecht. Trouwens bij aankoop van elke nieuwe fiets krijg u na 3 maanden GRATIS een onderhoudsbeurt.

Van-Dijk-Bikes

Voor ons staan vriendelijkheid, kwaliteit en service voorop. Wij gaan voor een persoonlijke benadering en kijk met u naar uw wensen waardoor u een passend advies krijgt. Of het nu gaat om de aankoop van een nieuwe of gebruikte fiets, een opknapbeurt of reparatie aan uw bestaande fiets, van ons krijgt u een eerlijk en betrouwbaar advies. Ook voor privé fietsplannen hebben wij een advies op maat.

Kortom voor een persoonlijke benadering en een goed advies moet u absoluut naar VanDijkBikes (ons nieuwe adres) aan de IJsseldijk 37 in Kampen komen. Kom zelf en “ERVAAR HET VERSCHIL”. Veel klanten uit Kampen en omstreken zijn u inmiddels voor gegaan.

De koffie staat klaar!

Kom in contact met Van Dijk Bikes

Dhr. Michel van Dijk

038 333 7110

Van Dijk Bikes
IJsseldijk 37
8266 AD Kampen

www.vandijkbikes.nl
info@vandijkbikes.nl

De Businessclub waar je met elkaar zaken doet en waarbij je iets teruggeeft aan de maatschappij (MVO ondernemen)

Frans van der Kolk

voorzitter