De ruimte om prettig te werken, de ruimte om te leren en de ruimte om te groeien, dat is wat u krijgt. Straxs Nederland organiseert en ontwerpt ruimtes waarbij uw efficiënte functioneren en dat van andere gebruikers centraal staat. Onze inrichtingen hebben een onderscheidende en concurrerende uitstraling naar u en uw klanten. Van leveringen, ontwerp en advies tot trajectmanagement.

Straxs

Meer dan de juiste inrichting…

De juiste inrichting zorgt voor een betere sfeer. In een ruimte waar is nagedacht over de functionaliteit, zullen de prestaties beter zijn en zal zelfs het ziekteverzuim afnemen. Het juiste ontwerp zorgt dus niet alleen voor een positieve uitstraling maar ook voor een hoger rendement. Bovendien houdt Straxs Nederland in haar ontwerpen altijd rekening met de schoonmaak- en onderhoudskosten die aan een ontwerp vastzitten. U weet dus vooraf wat u kunt verwachten en bent beter in staat om de kosten in de hand te houden.

Levering of trajectmanagement

Zoekt u een leverancier van meubilair voor één ruimte of voor een geheel schoolgebouw, kantorencomplex of een gehele zorginstelling? Dan bent u bij Straxs aan het juiste adres. U vindt bij Straxs wat u nodig heeft wanneer u een concept met inrichtingsplan wilt ontwikkelen voor één of meerdere ruimtes. Of wanneer u een trajectmanager zoekt die u bij het hele traject ontzorgt. Van levering tot totaalconcept bent u bij Straxs aan het juiste adres!

Benieuwd hoe u geld kunt besparen en uw ruimtes efficiënter inricht?
Bel: 038–3379445 of mail: hallo@straxs.nl

Kom in contact met Straxs

Dhr. G. Kroon

(038) 33 79 445

Straxs
Voorstraat 22
8260 AE Kampen

www.straxs.nl
gj@straxs.nl

De Businessclub waar je met elkaar zaken doet en waarbij je iets teruggeeft aan de maatschappij (MVO ondernemen)

Frans van der Kolk

voorzitter