Sketz Uitzendwerk is een allround uitzendbureau met vestigingen in Kampen, Meppel en ’t Harde. Wij bemiddelen in de productie, logistiek, administratie, bouw, infra en techniek.

Opleiden

Naast het bemiddelen in personeel is Sketz in het najaar van 2019 ook gestart met opleidingen. Binnen dit vakgebied beschikt Sketz over de kennis voor het organiseren van diverse opleidingen. Deze cursussen kunnen gegeven worden middels e-learning, klassikaal (locatie wordt door Sketz verzorgd), of op locatie van het bedrijf dat de cursus aan haar medewerkers wil aanbieden.

Vast en tijdelijk personeel

Ben je op zoek naar een tijdelijke of een vaste baan? Sketz heeft altijd passend werk en je kan snel aan de slag. Natuurlijk geeft ons vacatureoverzicht al een leuk beeld maar bellen kan ook altijd! Sketz hecht aan persoonlijk contact met jou. In onze bemiddeling gaan we ook altijd uit van je talent en motivatie, vaak kan je meer dan je denkt!

Ben je op zoek naar tijdelijk of vast personeel? Sketz Uitzendwerk de juiste partner voor jou! Wij vinden snel geschikte en gekwalificeerde medewerkers die je dan op uitzendbasis aan het werk krijgt. Dit kan flexibel, maar er zijn ook mogelijkheden tot het langer binden van een medewerker mocht dit voor jouw bedrijf van belang zijn.

Kom in contact met Sketz Uitzendwerk

Jos Aanstoot

038 458 13 65

Sketz Uitzendwerk
Ambachtsstraat 1e
8263 AJ Kampen

www.sketz.nl
info@sketz.nl

De Businessclub waar je met elkaar zaken doet en waarbij je iets teruggeeft aan de maatschappij (MVO ondernemen)

Frans van der Kolk

voorzitter