Ons restaurant bestaat sinds 1958 en is vernoemd naar de oude visafslag die zich tot 1937 op deze plek bevond. Nadat de visafslag werd opgeheven werd er een fietsenstalling neergezet. In 1958 is de bouw gestart van het huidige pand en het restaurant opende zijn deuren als cafe-biljard. Met de jaren ging men er ook eten verkopen en in 1996 werd het een specialiteitenrestaurant.

Kwaliteit en service staan hoog in ons vaandel. De producten waar mee gewerkt wordt zijn zoveel mogelijk lokale en bio-, of ecologische ingrediënten. Zo is het brood afkomstig van echte bakker René Vermeij, de groente komt uit IJsselmuiden en de rundvlees producten zijn van het vechtdal rund.

De koffie en thee die wordt geserveerd is van de Eenhoorn uit Kampen. Vraag gerust eens naar de theekaart voor een high tea!

We hopen u een fijne lunch of diner te verzorgen in een prettige ambiance met goede producten. Ook voor een feest of catering bent u bij ons aan het juiste adres. Heeft u interesse dan is het mogelijk om, geheel vrijblijvend, een offerte op te vragen voor bijvoorbeeld uw bruiloft, jubileum of verjaardag.

Graag tot ziens in Bij Alex.
Alexander van den Bosch

Kom in contact met Restaurant Bij Alex

Dhr. A. (Alexander) van den Bosch

0527-690198

Restaurant Bij Alex
IJsselkade 45
8261 AE Kampen

www.bij-alex.nl
info@bij-alex.nl

De Businessclub waar je met elkaar zaken doet en waarbij je iets teruggeeft aan de maatschappij (MVO ondernemen)

Frans van der Kolk

voorzitter