Volkswagen en Audi dealer van uw regio

POUW AUTOMOTIVE

Onder de Pouw vlag opereren merkdealers met nieuwe en gebruikte personen- en bedrijfswagens, een schadeherstel-bedrijf en specialisten in verzekering en fi nanciering. U vindt Pouw in Deventer, Rijssen, Hardenberg, Zwolle, Kampen en Meppel.

Volkswagen Pon Financial Services (VWPFS)

Volkswagen Pon Financial Services – Een lange naam, maar om sterke merken kun je niet heen. Zij vormen onze roots en hebben de basis gelegd voor het brede gamma aan financiële diensten dat we u kunnen bieden.

Door ons specialisme, vakkennis en ervaring kunnen we iedereen, zowel zakelijk als particulier, op automotive toegesneden financiële, verzekerings- en leaseproducten aanbieden. Deze producten zijn nauw met elkaar verbonden waardoor we combinaties kunnen leveren die toegevoegde waarde hebben voor onze klanten. Op deze manier geven we financiële mobiliteit aan de automotive klant.

Onze groep bestaat uit DFM, Volkswagen Pon Financial Services, DutchLease en EasyRent. Samen bestrijken we de gehele keten van financieren, verzekeren en leasen voor autodealers, wagenparkbeheerders, midden- en klein bedrijf en particulieren.

Kom in contact met Pouw / VWPFS

Dhr. G. (Gijs) van de Ridder & Dhr. J. (Jeroen) Imming

038 456 1300

Pouw / VWPFS
Lippestraat 5
8028 PS Zwolle

www.pouw.nl
g.vanderidder@pouw.nl j.imming@vwpfs.nl

De Businessclub waar je met elkaar zaken doet en waarbij je iets teruggeeft aan de maatschappij (MVO ondernemen)

Frans van der Kolk

voorzitter