Ons bedrijf is in 1963 opgericht door de fam. Slot. Als vestiging betrokken zij ons huidige bedrijfspand aan de Energiestraat 5 te Kampen waar zij begonnen met het verwerken van oplosmiddelen en verdunningen. Niet veel later zijn zij zicht gaan specialiseren in verven en lakken.

Plastall Verfcentrum
Sinds oktober 2011 beschikken wij ook over een nieuw verfcentrum. Deze groothandel is speciaal gericht voor bouwverven en andere non-paint artikelen. Het verfcentrum heeft een ruim assortiment met professionele producten. Wij leveren aan schildersbedrijven, ZZP-ers, bedrijven en consumenten.

plastall

Onze kernwaarden
Wij staan voor kwaliteit en service. Net als de Kamper Verf- en Lakfabriek staat bij het Plastall Verfcentrum service op de eerste plaats. Is er een verkeerde kleur uitgekozen, dan proberen wij dit bij te kleuren in de fabriek. Is er een speciale verf nodig, dan kijken we of we een product op maat kunnen maken. De klant is bij ons nog koning!

Maatschappelijk betrokken
Wij vinden het belangrijk (lokaal) maatschappelijk betrokken te zijn en doen dit in de vorm van sponsoring. Zo sponsoren wij de volgende maatschappelijke doelen:

– Go Ahead Kampen
– DOS Kampen
– IJVV
– SV Zalk
– Ronald MC Donald kinderfonds

Uw vraagstuk bespreken onder het genot van een bak koffie? Neem contact met ons op!

Kom in contact met Plastall

Dhr. J. L. R. J. Klunder

038-3314300

Plastall
Energiestraat 5
8263 AG Kampen

www.plastall.nl
info@plastall.nl

De Businessclub waar je met elkaar zaken doet en waarbij je iets teruggeeft aan de maatschappij (MVO ondernemen)

Frans van der Kolk

voorzitter