Outdoorspeelgoed, speelgoed voor wijsneuzen! In onze online en offline speelgoedwinkel in Kampen hebben we origineel speelgoed waarmee je kind, neefje, nichtje, kleindochter of kleinzoon zich heerlijk kan vermaken. Wij staan voor kwaliteitsmerken, een groot assortiment, snelle levering, deskundig advies en een scherpe prijs. Voor elk budget hebben we speelgoed voor binnen en buiten. Voor klein en groot en jong en oud. Online te bestellen of kom naar onze grote showroom!

Kinderspeelgoed
Zoek je naar kinderspeelgoed voor de allerkleinsten? Bij Outdoorspeelgoed vind je het leukste interactieve kinderspeelgoed van onder andere Fisher Price. Peuters en kleuters voelen zich echt groot met huishoudelijk speelgoed – net als papa en mama. En spelen is leren. Daarom hebben we speelgoed dat goed is voor de motorische ontwikkeling van je kind. Of het nu om bouwspeelgoed gaat voor de fijne motoriek – of om een hobbelpaard of loopspeelgoed voor de grove motoriek.

Buitenspeelgoed
Houden jij en je kinderen van buitenspelen en sporten? Wij heten niet voor niets Outdoorspeelgoed! En dus hebben we alles voor speelplezier buiten, zoals tuinspeelgoed en waterspeelgoed. Zwembaden, zwembadjes, waterpistolen, speelhuisjes, voetbaldoelen, schommels, trampolines, skelters … Bij ons vind je het allemaal, dus kom maar op met dat mooie weer. Laat je inspireren door ons assortiment buitenspeelgoed en stimuleer je kinderen om nog meer buiten te spelen!

Kinderfietsen en bakfietsen
Ook als je op zoek bent naar een zeer betaalbare step, loopfiets, peuterfiets of kinderfiets zit je bij Outdoorspeelgoed goed. We hebben verschillende jongens- en meisjesfietsen van 10 tot 26 inch. En natuurlijk daarbij ook fietsonderdelen en fietsaccessoires. Liever iets met meer dan twee wielen? Een driewieler, loopauto, traptractor of skelter? Gegarandeerd vind je bij ons de leukste exemplaren waar ieder kind blij van wordt. En om iedere papa en mama blij te maken, hebben we bolderwagens en bakfietsen. Onze merken? Urban Arrow, Bakfietsnl, Johnny Loco, Dolly Bikes, Winther, Vogue, Troy en Cangoo. In onze fysieke winkel in Kampen staan altijd twaalf bakfietsen gepresenteerd. Kom kijken, testen en ervaren.

Speelgoed en spelletjes
Als je auto’s en voertuigen zoekt, drones, bouw- en constructiemateriaal of houten speelgoed voor je stoere dochter of zoon, dan vind je hier vast en zeker wat je zoekt. Met de kwalitatieve vrachtwagens, trekkers en landbouwmachines van Bruder en Siku waant je kind zich een echte bestuurder. Je hebt volop keuze in deze merken, want bij Outdoorspeelgoed vind je de grootste collectie Bruder en Siku! Ook in bestuurbare auto’s en rijpaarden met wielen heb je bij ons heel veel keuze. Ga er eens lekker voor zitten en neus tussen onze leuke artikelen.

Ruime showroom
Maak jezelf en je kinderen blij! Bestel en koop speelgoed bij de leukste online speelgoedwinkel van Nederland. En wil je eerst het speelgoed of één van de speeltoestellen in het echt bekijken? Kom dan naar onze fysieke winkel in Kampen. Onze showroom is bijna 1000m2 groot. Hier bekijk je al het speelgoed en alle fietsen, skelters, trampolines en speeltoestellen op je gemak. Uiteraard adviseren en helpen wij je om het juiste uit te kiezen! Onze ruime showroom in Kampen is makkelijk bereikbaar en er zijn voldoende (gratis) parkeerplaatsen voor de deur.

Kom in contact met Outdoorspeelgoed / Bikesland

Jeroen de Leeuwe

038 – 331 54 51

Outdoorspeelgoed / Bikesland
Zambonistraat 4B
8263 CE Kampen

www.outdoorspeelgoed.nl/
info@outdoorspeelgoed.nl

De Businessclub waar je met elkaar zaken doet en waarbij je iets teruggeeft aan de maatschappij (MVO ondernemen)

Frans van der Kolk

voorzitter