Graag stellen wij ons aan U voor. OIT BV te Nijkerk is actief in Nederland vanaf 2010, in deze periode zijn wij uitgegroeid tot een universele leverancier voor de orthodontiepraktijk met een breed assortiment.

OIT is distributeur voor Nederland van G&H Orthodontics sinds 2014 en voert daarnaast het assortiment van andere grote fabrikanten van orthodontie producten zoals Ormco, 3M Unitek, GAC Dentsply, GC Orthodontics etc. De meeste producten zijn uit voorraad leverbaar uit ons magazijn te Nijkerk.

Ons team bestaat uit 6 mensen, waaronder 2 productspecialisten orthodontie. Bezorging van de goederen vindt plaats met eigen logistiek of UPS pakketbezorging.

Wij staan voor persoonlijk zakendoen en een goede support naar de klanten. Ons digitale weborder systeem ondersteunt uw dagelijkse praktijk met eigen favorieten lijsten om makkelijk herhaal bestellingen te doen, uw inkoop kost minder tijd!

Naast het orthodontie assortiment voeren wij ook een complete range van disposables, handschoenen, hygiƫne en desinfectie materialen, instrumenten, hand- en hoekstukken, etc.

Als totaalleverancier en inkooporganisatie voor de orthodontiepraktijk kunt u met ons geld besparen !

Kom in contact met OIT BV

Jan Sleurink

033-2043010

OIT BV
Edisonstraat 3
3861 NE Nijkerk

www.oitbv.nl/
info@oitrading.nl

De Businessclub waar je met elkaar zaken doet en waarbij je iets teruggeeft aan de maatschappij (MVO ondernemen)

Frans van der Kolk

voorzitter