Onze missie
Wij willen dat het goed gaat met Nederland. Daarom bouwt de ING mee aan een financieel gezonde en duurzame Nederlandse samenleving, voor haar inwoners, het bedrijfsleven en andere organisaties.

Hoe maken wij onze missie waar?
Wij zijn een bank voor iedereen. Wij willen u inzicht en overzicht geven, zodat u goede financiële beslissingen kunt nemen om uw doelen in het leven te bereiken. Uiteraard staan wij daarbij altijd voor u klaar met deskundig advies en goede service. Wij zijn betrokken bij uw financiële situatie, op een open en eerlijke manier. Dat is Oranje.

Wat betekent dat voor u?

  • ING op internet of via de mobiele telefoon, altijd online: 24 uur per dag internetbankieren met Mijn ING of via de mobiele app van ING. Ook een persoonlijke afspraak maakt u online.
  • De ING Adviseurs per telefoon, altijd persoonlijk: met één telefoontje regelt u moeiteloos uw bankzaken.
  • De persoonlijke ING Adviseur, altijd bereikbaar: onze specialisten staan direct voor u klaar, overdag of ‘s avonds. U krijgt persoonlijk advies over alles wat wij voor u kunnen betekenen. Of het nu hypotheken of verzekeringen zijn. Over het starten van een eigen bedrijf tot zakendoen over de grens.
  • Het ING-kantoor, altijd dichtbij: een kantoor in de buurt is zó gevonden. Voor alle dagelijkse bankzaken kunt u naast de 285 eigen kantoren terecht bij een van de 550 ING Servicepunten.

Kom in contact met ING

ING Zakelijk

06-30602959

ING Bank N.V.
Friesewal 1
8011 XE Zwolle

www.ing.nl
daniel.prinsse@ing.com

De Businessclub waar je met elkaar zaken doet en waarbij je iets teruggeeft aan de maatschappij (MVO ondernemen)

Frans van der Kolk

voorzitter