ICT is de basis voor groei binnen een organisatie. Als ambitieus ondernemer wil je dan ook niet tegengehouden worden door een haperend systeem. Bij ons gebeurd dit niet, groeit jouw bedrijf, dan schaalt jouw ICT bij ons mee. Wij geven het samen richting voor groei, richten de ICT in en verrichten beheer.

“Wij nemen de gehele verantwoordelijkheid voor jouw ICT op ons en fungeren als enig aanspreekpunt.”
In de visie van GOsensit behalen ambitieuze bedrijven de gestelde resultaten door zich te richten op hun kernactiviteiten en de zaken die ze daarvan weerhoudt te delegeren.

Het is de missie van GOsensit om te voorzien in ICT-middelen die, zowel ondersteunend als strategisch, ertoe bijdragen dat de bedrijfsresultaten van haar klanten worden behaald. GOsensit luistert daarbij naar de ICT-behoefte, adviseert en neemt daarbij de complete verantwoordelijkheid qua ICT en eventueel telefonie op zich. GOsensit verzorgt iedere schakel van de ICT-keten en fungeert dus als enig aanspreekpunt.

GOsensit vindt het daarbij niet meer dan normaal dat er een vast maandelijks bedrag berekend wordt voor het gebruik en er nooit betaald hoeft te worden voor storingen.

Kom in contact met GOsensit

Dhr. Mario van der Haar

085 0795704

GOsensit B.V.
Veldoven 7B
8271 RT IJsselmuiden

gosensit.nl/
mario@gosensit.nl

De Businessclub waar je met elkaar zaken doet en waarbij je iets teruggeeft aan de maatschappij (MVO ondernemen)

Frans van der Kolk

voorzitter