Droomvloer is een initiatief van twee ondernemers die reeds sinds 1998 actief zijn in de vloerenbranche. We mogen dus gerust stellen dat onze webshop geboren is uit onze passie voor vloeren. Wij runnen Droomvloer.nl naast diverse regionale vloerenzaken die we in de voorbije jaren hebben opgericht. In al die tijd hebben wij ons gespecialiseerd in het leggen van vloeren, waarbij de focus ligt op pvc en laminaat. Al vele honderden particulieren en bedrijven hebben we met ons vakmanschap een dienst mogen bewijzen.

Topvloeren voor topprijzen

Bij ons komt u voor de beste prijs-kwaliteitverhouding. Topmerken als Moduleo, Ambiant en Vivafloors, tegen prijzen die u haast niet zult geloven. Hoe dit kan? Dankzij het grote netwerk dat we door de jaren heen hebben opgebouwd. In onze Droomvloer Winkel in Hoogeveen hebben we meer dan 100.000 m2 op voorraad. De nieuwste vloeren voor de beste prijzen zult u daardoor altijd als eerst bij Droomvloer vinden!

Flexibele en vlotte service

Lang wachten op een nieuwe vloer? Dat zal u bij ons niet gebeuren. Alles is voorradig en dus snel leverbaar! Daarnaast zijn we flexibel: als u dat wilt komen we uw nieuwe vloer morgen al leggen. Wacht dus niet langer en bestel uw droomvloer vandaag nog online! Of maak gerust een afspraak en kom langs in onze winkel in Hoogeveen. Wij bezorgen door heel Nederland.

Kom in contact met Droomvloer

Telat Aydin

0528 – 785 771

Droomvloer
Industrieweg 43
7903 AJ Hoogeveen

www.droomvloer.nl
info@droomvloer.nl

De Businessclub waar je met elkaar zaken doet en waarbij je iets teruggeeft aan de maatschappij (MVO ondernemen)

Frans van der Kolk

voorzitter