De Bastaard is een gezellig restaurant/eetcafé in de binnenstad van Kampen. Het restaurant, met gezellige ambiance en ongedwongen sfeer heeft een toegankelijke kaart en is al jaren een begrip in Kampen, mede door de welbekende klassiekers! Bent u bij ons in de Bas? Probeer dan zeker onze gamba’s, saté of spare ribs!

Het café is een uitstekende verblijfplaats voor vrijwel iedere gezelligheidszoeker; van een gezellig borreltje aan de bar, livemuziek of een avond stappen, bij De Bastaard bent u aan het juiste adres!

De Bastaard

ONS PRODUCT

  • Kwalitatief goede gerechten tegen een betaalbare prijs
  • Gezellige, ongedwongen sfeer. Leuk voor allerlei gezelschappen!
  • Heel veel verschillende mogelijkheden binnen & buiten ons restaurant.
  • Unieke locatie; restaurant & café zijn gescheiden door de oude stadsmuur.

Erg belangrijk is dat bij ons alles kan! En als het niet kan? Dan zorgen we dat het kan! Onze gast staat binnen ons team centraal en we zullen er alles aan doen om deze tevreden weer naar huis te laten gaan.

Trouwfeesten, buffetten, grote gezelschappen, afhalen, catering op locatie, recepties en borrels, een kleine greep uit al de mogelijkheden die De Bastaard te bieden heeft.

De Bastaard biedt zo veel dat het lastig te omschrijven is in één zin. Eten in ons gezellige restaurant, een compleet verzorgd buffet, naborrelen in het café, gezellig stappen, genieten van live muziek in ons café, borrels & feesten of uitgebreide catering op locatie; Bij de Bastaard kan het ALLEMAAL.

Kom in contact met De Bastaard

Dhr. Remmert Krantz

038-33 14 987

De bastaard
Ijsselkade 61
8261 AH Kampen

www.de-bas.nl
info@de-bas.nl

De Businessclub waar je met elkaar zaken doet en waarbij je iets teruggeeft aan de maatschappij (MVO ondernemen)

Frans van der Kolk

voorzitter