Campenaer Koffie

Campenaer Koffie refereert aan een bijzonder verhaal. Een verhaal uit ver vervlogen tijden waarin Kampen een levendige Hanzestad was. Een stad die zorgde voor onderlinge verbinding, plaatselijke welvaart en de ontdekking van nieuwe smaken en producten uit het verre oosten.

Campenaer Koffie staat voor een moderne Hanze, verbindend op een eigentijdse manier. Onze koffie is een eerlijk product dat rekening houdt met het milieu en de belangen van iedereen in de handelslijn. De koffieboer in de tropen verbouwt en oogst zonder zijn omgeving aan te tasten. Hij krijgt een eerlijke prijs, waarmee hij kan bouwen aan een beter bestaan. Wij branden onze koffiebonen met evenveel zorg en vindt de weg via onze groothandel naar de afnemers. Onze klanten delen in die rijkdom. En dat proeft u!

Van Dijk Groothandel

Al sinds het jaar 1959 is Van Dijk Groothandel in Kampen hét adres voor food-artikelen voor uw supermarkt, bedrijf, vereniging of speciaalzaak. Hierbij kunt u denken aan zoetwaren, dranken, diepvriesproducten en snacks. Een echt familiebedrijf dat zich kenmerkt door de persoonlijke benadering en een echte service-zin. In oktober 1979 werd een nieuw pand betrokken aan de Handelsstraat 5 te Kampen, waar de groothandel tot 2008 gevestigd was. Daarna is van Dijk groothandel verhuisd naar de Eckertstraat 19 waar we vandaag de dag nog steeds gevestigd zijn.

Wij bieden een zeer breed assortiment aan zoetwaren. U kunt het zo gek niet bedenken of wij hebben het voor u in huis. Onder andere chocolade, koek & banket, hard suikerwerk, drop, gum, kinderartikelen en seizoenszoetwaren, van Dijk Groothandel kan u van al deze producten voorzien. Alle bekende A-merken zoals Haribo, Mars, Red Band, Venco, en ga zo maar door, het staat bij ons allemaal op de plank.

Campenaer Koffie is onze nieuwe trots. Smaakvolle koffievariaties die nét even anders zijn dan de rest. Om het u meteen makkelijk te maken verkopen wij ook toppings, suiker en melksticks, disposables of schoonmaakproducten. Zelfs voor de automaten én het onderhoud hiervan kunt u bij ons terecht!

Lekker veelzijdig noemen wij dat…

Kom in contact met Campenaer Koffie / Van Dijk Groothandel

Dhr. Arian Dalsem

(038) 3313869

Campenaer Koffie / Van Dijk Groothandel
Eckertstraat 19
8263 CB Kampen

www.campenaerkoffie.nl, www.vandijkgroothandel.nl
info@campenaerkoffie.nl info@vandijkgroothandel.nl

De Businessclub waar je met elkaar zaken doet en waarbij je iets teruggeeft aan de maatschappij (MVO ondernemen)

Frans van der Kolk

voorzitter