BJG Groep is een ondernemende holdingmaatschappij voor diverse bedrijven op het gebied van mens en arbeid.

TechRecruitment

TechRecruitment gelooft in maatwerk door mensenwerk. Dat ontstaat niet vanzelf, maar door verder te kijken dan de vraag en door écht te luisteren naar de werkelijke behoefte. Bemiddeling van vakmensen tot en met mbo-4 niveau en advies op het gebied van HR gaan volgens ons over partnerschap. Over verbindingen en arbeidsrelaties gericht op morgen en op de toekomst. Zo bieden wij een stevig fundament voor bouw, industrie, metaal en techniek. Zó werkt het.

SEQ

Bouwen is samenwerken. Binnen de disciplines bouw, infra, installatie en industrie bouwt SEQ aan relaties. Als HR partner en specialist in werving, selectie en detachering van ervaren BIM specialisten en hoger opgeleide professionals. Om onze partners met de juiste mensen, kennis en ervaring beter te laten bouwen aan het beste resultaat. SEQ beter bouwen.

The BIM Engineers

The BIM Engineers is een multinationale, multidisciplinaire en full-service BIM dienstverlener. Wij zijn actief in het revolutionair veranderende werkveld van ontwerp en engineering, bouw en installatie en Infra. Wij voegen wereldwijd waarde toe door excellente BIM kennis, capaciteit en innovatie. Leading in the world of BIM.

Payroll Backoffice

Systemen dienen organisaties. Wij zijn gespecialiseerd in juridische en organisatorische systemen binnen organisaties en zijn gefascineerd naar hoe we die nóg beter vóór organisaties kunnen laten werken. We nemen taken uit handen. We nemen taken over. En we nemen daarbij niets aan. Wij blijven continu ontwikkelen, waarmee we de waarde van het systeem vergroten. Want: een goed werkend systeem faciliteert de prestatie van de organisatie. Uw backoffice is onze core-office. Het systeem dat voor u werkt.

Kom in contact met BJG Groep

Dhr. Bart-Jan Gardebroek

038 737 00 51 06 29 099 376

BJG Groep
Ir. B.P.G. van Diggelenkade 11
8267 AC Kampen

www.bjggroep.nl
info@bjggroep.nl

De Businessclub waar je met elkaar zaken doet en waarbij je iets teruggeeft aan de maatschappij (MVO ondernemen)

Frans van der Kolk

voorzitter