Vrijdag 6 september stond de kick-off van het seizoen 2019-2020 op het programma voor Businessclub IJsseldelta. Adriaan Visser, voorzitter van PEC Zwolle, was als spreker aanwezig. Ook werden er nieuwe sponsorcontracten getekend.

Op de goed bezochte netwerkbijeenkomst van de businessclub van Go-Ahead Kampen, werden Stucadoors- en Afbouwbedrijf Strieker en Albert Heijn Lovinkstraat/Stationskwartier gepresenteerd als nieuwe sponsoren. Daarnaast kon Frans van der Kolk, voorzitter van Businessclub IJsseldelta, trots melden dat er twee hoofdsponsoren voor de dames zijn gevonden. Dit zijn Regelink Schroothandel van Harry Regelink en de groep van Willem van der Haven met At Sea/Tanning Zonnestudio/Zonnegilde/De Gilden. Binnenkort zullen zij officieel gepresenteerd worden.

Groeiplannen

Adriaan Visser vertelde een boeiend verhaal over zijn rol als ondernemer en als voorzitter van PEC Zwolle. De aanwezige sponsoren, selectie en bestuur werden uitgebreid voorgelicht over de groeiplannen van PEC Zwolle. Ook werden de voordelen van de samenwerking tussen PEC en amateurclubs zoals Go-Ahead Kampen uitgelegd.

Na het verhaal van Adriaan Visser kon er worden genoten van een heerlijk buffet en werden de voorspellingen voor de eerste seizoenshelft in groepjes gedaan. De winnaars zullen samen uit eten gaan! De avond werd, onder het genot van een drankje, afgesloten met de wedstrijd Duitsland-Nederland. Het was een geslaagde avond voor Businessclub IJsseldelta!